9/30/2015

1 shirt, 13 women: Maja


Closing the second series of the "1 shirt, 13 women" project is Maja. Her version is simply a reflection of her passion for paper as a material. Her production company Whatever production specializes in projects involving paper in any form. And it is thanks to her that this series of photos got printed out on fine paper. So here, the white shirt is just like a blank sheet of paper, ready to record your story. By the way, love the detail of the hair tucked into the collar.

Druhú sériu projektu "1 košeľa, 13 žien" uzatvára Maja. Jej verzia košele veľmi jednoducho odráža jej vášeň pre papier ako materiál. Jej produkčná spoločnosť Whatever production sa špecializuje práve na projekty, ktoré akýmkoľvek spôsobom využívajú papier. A vďaka nej sa tieto fotky podarilo vytlačiť aj na pekný papier. Takže u nej je biela košeľa ako čistý hárok papiera, pripravený byť popísaný príbehom. A všimnite si detail vlasov za golierom košele, krása!



On these last pictures she reminds me of a femme fatale straight out of a David Lynch movie. White shirt, red lips and black stilettos let a story unfold.

Na týchto posledných fotkách mi pripomína femme fatale z Lynchovho filmu. Biela košeľa, červené pery, čierne lodičky a príbeh v hlave beží.



Thank you for following the stories of the white shirt, here you can find the complete posts from both series. Until next time!

Ďakujem, že ste spolu so mnou sledovali príbehy bielych košieľ, tu nájdete kompletné fotky a ženy z oboch sérií. Tak až do budúceho razu!

2 comments:

  1. zas a znovu čarovné fotky, táto séria sa mi páčila už od jej začiatkov :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. Podla mna budu damske kosele stale viac trendy. Zeny v koseli posobia mudro a noblesne zaroven.

    ReplyDelete