1/13/2014

Prêt-à-click

 
The beginning of January has been good. Did have time to read books, just started this one, by the charming and smart Slovak writer Mária Modrovich. The photos are from our last year's meet over a cafe. Plus here I have a few highly clickable links for you:
Začiatok januára bol láskavý, dokázala som si nájsť čas na knihy, hurá! Práve začínam ďalšiu, túto, od šarmantnej a múdrej slovenskej autorky Márie Modrovich. Fotky sú z nášho ešte minuloročného stretnutia nad kávou. A plus pár prudko klikateľných linkov pre vás:

1. Top ten fashion films of 2013, according to the Business of Fashion.
Top 10 fashion filmov roku 2013, podľa selekcie serveru Business of Fashion.
 
2. A beautiful calendar where days don't matter... And do check out the whole oblock site, tons of inspiration.
Dychberúci kalendár, v ktorom nejde o to, aký je práve deň... Celá stránka oblock stojí za to, vďaka za inšpiráciu.

3. Love her black and white pictures. Slovak photographer Kata Sedlák and her portfolio. I am happy that her pictures have already appeared here, in this guest post.
Jej čiernobiele fotky ma vždy dostanú. Slovenská fotografka Kata Sedlák a jej portfólio. Som rada, že jej fotky sa raz objavili aj na tomto blogu, v tomto guest poste.

Bonus: A new, beautiful food mag is out in the Czech republic, called Cinnamon, check out the issues here.
Bonus: Krásny, nový, český food mag sa volá Cinnamon, tu si môžete pozrieť vydania

9 comments:

  1. na poličke mám 3 knihy, 1 rozčítanú, 2 v počítači a ďalšie 2 v nákupnom košíku na gorile...a jedna z nich je aj Máriin poviedkový debut, no mám pocit, že sa k tomu všetkému pridá aj jej nová kniha, vďaka ti za info!
    top 10 fashion filmov si zrejme pozriem ešte dnes a kalendár je naozaj ohromujúci. kalendáre s fotkami prírody týmto dostali úplne iný rozmer.
    pre mňa asi jeden z najlepších klikacích postov :)

    ReplyDelete
  2. skvelé tipy :)

    http://camomille-sign.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  3. Mariu mamvelmi rada, vzdy od nej kupim knihu pre sestru a vzdy sa mi podari zohnat aj jej podpis k tomu :) uz si musi mysliet ze ju sledujem ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak o tebe je ta nova knizka! :-DDD just kidding!

      Delete
  4. ach ďakujem ti.
    enrú

    ReplyDelete
  5. kalendár je kúzelný, od fotiek, cez zapojenie nápisov do prostredia až po myšlienku, ktorá vlastne úplne vystihuje mesačné kalendáre na stenu - nikto sa na ne nepozerá, aby zistil aký je dátum, len fotky spríjemňujú miestnosť :)

    ReplyDelete
  6. dávam do pozornosti nový blog http://twisty123.blogspot.sk/

    ReplyDelete