5/14/2012

Invitation: Kreatívne ráno o móde


This should be fun :-) A bit last minute, but you are cordially invited to another one of the "Creative morning" series held at KC Dunaj in Bratislava. This one will be about fashion: creating it, selling it, presenting it, marketing it, dreaming it, living it... as seen by three very different designers: Dana Kleinert, Lenka Sršňová and Boris Hanečka. And now the fun part: I will be hosting, haha. No, it's actually not funny, I am a bit scared and excited at the same time.
The good part: Slávica design shop, selling tons of Slovak and Czech design, will be open during the morning with a 5 % discount, so it's free coffee and shopping tomorrow, sounds like a good morning! :-)

Toto bude (možno) sranda :-) Síce na poslednú chvíľu, ale o to srdečnejšie pozývam na ďalšie zo série Kreatívnych rán v KC Dunaj v Bratislave. Toto bude o móde: o jej tvorení, predávaní, prezentovaní, marketovaní, snívaní o nej a žití s ňou... z pohľadu troch veľmi rozdielnych návrhárov: Dany Kleinert, Lenky Sršňovej a Borisa Hanečku. A tá zábavná časť: budem tú diskusiu viesť, haha. Vlastne, to moc vtipné nie je, som skôr vystrašená a zároveň sa na tú diskusiu veľmi teším.
A bonus pre vás: dizajnový obchodík Slávica, ktorý predáva najmä slovenský a český dizajn, bude mať počas rána otvorené a 5 % zľavu pre návštevníkov, takže free káva a shopping, to by malo byť dobré ráno! :-)

7 comments:

  1. teším sa, radosť skúškového- voľné utorkové ráno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. super, aj ja sa tesim, dufam, ze to bude hodnotne :-)

      Delete
  2. Ked sa tak nad tym zamyslim, ja by som mala vacsi strach ako diskutujuca, nie ako veduca diskusie. V kazdom pripade drzim palce! (A nastav si tam stativ aby sme potom videli ako bolo. ;) )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat, ja si fotak brat asi nebudem, ale viaceri sa pytali na nejaky zaznam, tak mozno organizatori vypoculi :-) A dakujem kraaaasne za drzanie palcov! :-)

      Delete
  3. Keby nie skúškového, sedím v prvej rade. Takto budem u vás myšlienkami aspoň :-)

    ReplyDelete
  4. ah, skoda ze som toto zmeskala... :/

    ReplyDelete